Skip to content
Politică

SOV îl execută pe Dragnea: „E laş, ipocrit, făţarnic, fără viziune şi bun simţ! Un ţărănuş şmecherit!”

http://kmkz.ro

Controversatul mogul Sorin Ovidiu Vântu (aflat în spatele gratiilor) l-a desfiinţat, marţi, pe şeful PSD, Liviu Dragnea, catalogându-l (pe blog) „laş”, „ipocrit”, „făţarnic”, „fără viziune, respect şi bun simţ”.

Criticile lui SOV – care-l consideră pe Dragnea „un ţărănuş şmecherit prin mahalalele puterii” –  au fost motivate (surprinzător!) de atitudinea şefului PSD care a lăsat să se înţeleagă că vizează remanierea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Osanale pentru Toader

După șase luni de guvernare PSD-ALDE, singurul lucru bun cu care ne-am ales este un ministru de justiție cu o gândire sistemică, care înțelege sistemul în toate componentele lui, care știe exact ce are de făcut, precum și timpii în care poate fi făcut. Presiunea pe care Dragnea o exercită asupra lui este o dovadă clară a mentalității lucrului de mântuială care caracterizează aproape întreaga clasă politică românească. Proiectul extrem de ambițios pe care și l-a asumat Tudorel Toader, acela de a reorganiza întregul sistem pe niște principii clare și unitare, necesită cel puțin doi ani și munca a zeci de profesioniști (…) O eventuală remaniere a acestuia ar fi a patra mare tâmpenie pe care Dragnea ar face-o. Nu cu pixul lui Toader sau cu promisiunile care vi s-au făcut scăpați de pușcărie, d-le Dragnea, ci cu puterea pe care ați dobândit-o și habar n-aveți s-o folosiți.

Despre laşitatea şi ipocrizia lui Dragnea

Sunteți laș, ipocrit, fățarnic, fără viziune, fără respect pentru competență și fără bunul simț de a vă retrage. Doi oameni s-au expus major pentru a vă scăpa de pușcărie, Florin Iordache și Șerban Nicolae. I-ați mazilit pe amândoi. Dacă în cazul primului pot fi de acord, el făcând parte din categoria geniilor intelectuale din fruntea turismului și a agriculturii, în privința celui de-al doilea sacrificarea este de-a dreptul obscenă, dat fiind faptul că el a încercat să rezvolve nu doar problema dvs., ci și una de fond a întregii clasei politice.

„Un ţărănuş şmecherit prin mahalalele puterii”

Chiar credeți că promisiunile lui Maior, via Dâncu, vă vor scăpa de pușcărie? În numai șase luni mi-ați transformat simpatia pe care v-o purtam într-un profund dispreț. Nu din greșeală am alăturat cele două epitete, care aparent cu același sens, ipocrit și fățarnic. Nuanțele ce le separă fac diferența dintre un tip cu un joc ascuns și un țărănuș șmecherit prin mahalalele puterii.”, a scris Sorin Ovidiu Vântu, pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *