Skip to content
Politică

SOV lansează un nou scenariu negru pentru români: ”Nu vă bucurați de aceste arestări”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu lansează, pe pagina sa de socializare, un nou scenariu negru despre cum vor continua furturile din bani publici și dezvăluie adevăratul motiv al eliberării sale din acest.

SOV subliniază că adevăratul motiv pentru care a fost lăsat să părăsească pușcăria este faptul că „în grozăvia de acolo” s-a îmbolnăvit, iar autorităților le-a fost teamă să nu „de-a ortul popii”, așa cum s-a întâmplat cu fostul consul al României în Singapore, Silviu Ionescu.

Citește și: SOV detonează bomba la adresa lui George Maior. În ce megadosar de corupție ar fi implicat fostul șef SRI

Afaceristul a precizat că arestările care zguduie clasa politică nu ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru români, având în vedere că la putere vor urma să să vină alți corupți, dar cu mai „puțină notorietate”.

„Nu vă bucurați de aceste arestări. Pleacă aștia. Cei din spate datorează și ei pozițiile din Parlament sau din funcțiile ministeriale unor oameni de afaceri și vor trebui să dea banii înapoi. Vor fura și aștia la fel ca cei de dianinte. Iar la sumele astea astronomice care se vehiculează, eu vi le-am spus, nu aveți nicio șansă. Nu aveți de unde lua acești bani. Cei care vor veni, vor fi la fel de tâlhari ca și aștia, doar că vor avea mai puțină notorietate”, a precizat  Vîntu pe Facebook.

Cu privire la motivul eliberării sale din închisoare, SOV a punctat că autorităților le-a fost frică să nu moară în spatele gratiilor și nu pentru bună purtare.

„Domnilor, nu am fost un element pozitiv în penitenciar. Am folosit telefonul celular ori de câte ori am avut posibilitatea, drept urmare am avut câteva rapoarte de pedepsire. Deci nu puteam fi eliberat pentru bună purtare. Nici pentru așa zisa căință pentru fapta comisă, pentru că nu am comis nicio faptă. Nicolae Popa este prietenul meu,. Dacă ar fi avut nevoie de bani l-aș fi ajutat fără discuție. Nu l-am ajutat. Am fost condamnat și în acest caz, urmare a unui abuz. Deci nu acestea au fost motivele reale ale eliberării mele din închisoare, ci faptul că, în penitenciarele românești, în grozăvia de acolo, m-am îmbolnăvit grav. Le-a fost frică să nu dau ortul popii pe la ei prin celule”, dezvăluie SOV.

 

 

foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *