Skip to content
Politică

SOV le răspunde celor pe care i-a făcut proşti. Care crede că e „cauza relelor”

" "

Într-o cea mai recentă postare a sa pe Facebook, Sorin Ovidiu Vîntu, face din nou referire la „generația Facebook”. După ce cu puţin timp în urmă i-a numit „proşti” pe aceştia, controversatul om de afaceri revine cu explicaţii, spunând că şi el „a fost prost”.

“Și eu am trecut prin aceste faze. Și eu am fost un prost agresiv, după care am devenit moralist, cumsecade și cel mai adesea chiar și în ziua de azi ,acum sunt Vasilică, degeaba ești deștept dacă ești prost. Am făcut o grămadă de prostii de-a lungul timpului, lucru ca mi-a creat o oarecare expertiză în domeniu”, spune Vîntu.

" "
" "

Sorin Ovidiu Vîntu susține că generația Facebook este forța care poate schimba regula jocului, iar cea mai simplă formă de schimbare este modificarea legii finanțării partidelor politice.

„Voi sunteți forța care poate schimba regula jocului, care poate dărâma un sistem și instaura altul, pe căi pașnice. Cea mai simplă formă de schimbare este să umblați la cauza relelor – legea finanțării partidelor politice. În momentul în care organismele de control își fac datoria, sursa principală a corupției va disparea”, susține Vîntu.

Referitor la plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, după 10 ani de mandat, Vîntu susține că în cele două mandate, Băsescu a făcut și lucruri mai puțin bune, dar a făcut și lucruri extraordinar de bune.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *