Skip to content
Politică

SOV transmite un mesaj incendiar pentru politicienii din România și dezvăluie cât costă o campanie parlamentară

Omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vântu, aflat în prezent în spatele gratiilor la Penitenciarul Jilava, a transmis un mesaj pentru politicienii din România, prin intermediul căruia le transmite ironic să investească în pușcariile din România pentru că astfel ”investesc în viitorul lor”.

”Voi incepe acest subcapitolas printr-o sugestie facuta tuturor politicienior Romaniei:

– Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!

Dupa cum bine stiti, o campanie electorala pentru Parlament va costa intre 200 si 400 mii de euro. Banii acestia ii luati de la diversi oameni de afaceri si ii restituiti prin contracte cu statul, contracte la niste preturi uriase, preturi care cuprind plata datoriei (ca doar nu veniti cu bani de acasa), profitul afaceristului si inca ceva in plus pentru voi. Asa ca, mai devreme sau mai tarziu, veti scrie alaturi de mine la celebra revista a penitenciarului, „Mladitele Jilavei”, sau alaturi de Copos, Voiculescu si altii la nu mai putin celebra revista a penitenciarului Rahova, „Inmugurim printre zabrele” ”, explică SOV pe blogul său.

De asemenea, afaceristul precizează că Victor Ponta, în cazul în care câștigă alegerile prezidențiale, nu va grația pe nimeni.

”Sloganul „Nu va fie frica, /Ca Basescu pica” este o amagire, iar Ponta nu va da niciun decret de gratiere, nu-i sade nici in caracter, nici in interes. Va voi explica dupa alegeri de ce spun asta.

Va las acum sa va ocupati de candidatii vostri. Nu vreau ca perspectiva pe care v-am deschis-o sa impieteze asupra performantelor electorale. Doar trebuie sa faceti rost de bani, nu? Altfel cum sa ajungeti aici?”, mai punctează Sorin Ovidiu Vântu prin intermediul unei postări pe blogul său.

1 comentariu la “SOV transmite un mesaj incendiar pentru politicienii din România și dezvăluie cât costă o campanie parlamentară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *