Skip to content
Politică

Șova, amenințat cu un filmuleț care l-ar ”putea face vedetă”

Scandalul Dan Șova –  Radu Cristescu continuă. După ce în urmă cu câteva zile cei doi au avut fost protagoniștii unei dispute în urma căreia Dan Șova a declarat că îi va face plângere penală lui Cristescu, cei doi s-au întâlnit din nou într-un platou de televiziune.

De această dată, Radu Cristescu a vorbit despre un filmuleț care, dacă va fi făcut public, l-ar putea compromite pe purtătorul de cuvânt al PSD. De asemenea, Cristescu a mai spus că publicarea filmulețului respectiv ar depinde chiar de premierul Victor Ponta, potrivit dcnews.ro.

Radu Cristescu a declarat că Victor Ponta a primit o notificare din partea unui jurnalist, în care este întrebat dacă știe sau nu despre posibilele fapte din filmuleț ale lui Dan Șova. În cazul în care Victor Ponta nu va răspunde, „în șapte zile apare filmulețul”, a adăugat membrul PMP.

Citește și: Nici nu a început campania și lui Șova îi cedează nervii

Iată continuarea discuției din emisiunea „Ultima oră”, de la România Tv, dintre Radu Cristescu, Dan Șova și moderatorul Cătălin Striblea:

Cătălin Striblea: Ce film există despre domnul Șova?
Dan Șova: Spuneți!
Radu Cristescu: Există un filmuleț, care, din câte știu, peste șapte zile o să fie pe …
Cătălin Striblea: În care domnul Șova face ce?
Radu Cristescu: O să vedem! Nu pot, îi stric plăcerea domnului Șova … . Și trebuie să îi spun domnului Șova că colegii dânsului nu îl apără deloc.
Dan Șova: Tocmai a intrat pe șantaj …
Cătălin Striblea: Ce hârtie este la Victor Ponta?
Radu Cristescu: Este o cerere, de la cineva, la care Victor Ponta trebuie să dea un răspuns, pe care probabil că nu o să-l dea, și atunci persoana respectivă o să îl facă vedetă pe dl Șova.
Cătălin Striblea: Victor Ponta este șantajat cu apariția unui filmuleț cu Dan Șova sau cum?
Radu Cristescu: Nu, nu, nu! Premierului i s-a pus o întrebare. (…) Aveți cunoștință despre aceste fapte ale dlui Șova? Și dl prim-ministru trebuie să răspundă în șapte zile.
Cătălin Striblea: Cine i-a pus întrebarea asta?
Radu Cristescu: E! Nu pot să vă dezvălui.
Dan Șova: Nu, dl Striblea, stați că vă fac eu o informare. Acum, când ies de aici, eu îi fac dlui Cristescu plângere penală pentru amenințare și șantaj. Mâine dimineață o depun, că mâine dimineață vreau să se ducă să spună, după aia.

1 comentariu la “Șova, amenințat cu un filmuleț care l-ar ”putea face vedetă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *