Skip to content
Politică

Șova contrazice stenogramele cu Hrebenciuc

Senatorul PSD, Dan Șova, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea TV, că nu și-a negociat niciodată funcția de președinte al Partidului Social Democrat. Declarația vine în contextul stenogramelor din dosarul retrocedărilor, în care el este urmărit penal, din care reieșea că era dispus să ofere legea amnistiei în schimbul șefiei PSD.

„Discuția cu Hrebenciuc nu a avut loc la telefon ci în cafeneaua de la Radisson. (…) Nu mi-am negociat niciodată funcția de președinte (n.r. – al PSD). Nu veți vedea niciodată că Hrebenciuc și-a oferit sprijinul să mă susțină la președinție.”, a declarat senatorul PSD:

În același timp, Dan Șova a dezvăluit care este relația sa din interiorul partidului cu Liviu Dragnea, relație despre care, în opinia publică, se spune că nu este una deloc buna.

„Ați făcut afirmația ca dumneavoastră (n.r. – adresându-se unui jurnalist) știti din partid care e opinia mea despre Dragnea. Nu mi-am exprimat-o nici în public, nici în privat, este imposibil să știți așa ceva. Nu am o relație tensionată cu Dragnea, nici prieten nu sunt, dar nu îmi este nici dușman.”, a mai adăugat Dan Șova.

Sursă foto gazetadecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *