Skip to content
Politică

Șova, declarație SURPRINZĂTOARE despre Crin Antonescu. Ironii inedite și acuzații dure la adresa lui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a vorbit astăzi la Antena3 despre candidatura inoportună a actualului șef al PNL, Klaus Iohannis, în contextul în care Crin Antonescu ar fi putut să fie prezidențiabilul PNL.

”Eu cred că e o greșeală să îl ai la dispoziție pe Crin Antonescu și să candideze Klaus Iohannis. Sincer să vă spun îmi pare bine că au renunțat la unul mai bun pentru unul mai slab. Nu știu ce îl califica pe Iohannis să fie președintele PNL. Puteau să îl pună pe Crin Antonescu să candideze, chiar dacă nu mai era președintele PNL, dar în fine, eu mă bucur”, a precizat senatorul PSD, Dan Șova.

”Este excelent cât este de slab domnul Iohannis. Cineva mai gângav decât domnul Iohannis, în PNL, nu exista. Este un tip mai încet la minte. Cine vorbește atât de puțin fie este filosof, fie este mai încet la minte. Filosof nu mi s-a părut”, a mai adăugat Șova despre candidatura lui Klaus Iohannis.

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, Renate Weber a precizat că ”Iohannis este un candidat minune. A prezentat un program care poate duce România într-o altă lume. Cred că domnul Iohannis este acel candidat care poate duce la dezvoltarea României.”

3 comentarii la “Șova, declarație SURPRINZĂTOARE despre Crin Antonescu. Ironii inedite și acuzații dure la adresa lui Iohannis

  1. Dupa ce s-a vazut pusa pe lista de Antonescu pt.europarlamentare si a fost aleasa DOAR datorita efortului ZILNIC depus de dansul in campanie ,weber nemtoaica este la fel de „corecta” cu Crin asa cum a fost si candidatul ei „minune”,neamtul klaus-sex-haus…SILA SI DISPRET!

  2. doamna weber, johnny werner-6 case poate duce Romania „in alta lume”??? noi vrem in lumea asta nu in alta !!! lumea sa fie mai buna, ca in alta lume cine stie de ce dam ! :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *