Șova, declarație SURPRINZĂTOARE despre Crin Antonescu. Ironii inedite și acuzații dure la adresa lui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a vorbit astăzi la Antena3 despre candidatura inoportună a actualului șef al PNL, Klaus Iohannis, în contextul în care Crin Antonescu ar fi putut să fie prezidențiabilul PNL.

”Eu cred că e o greșeală să îl ai la dispoziție pe Crin Antonescu și să candideze Klaus Iohannis. Sincer să vă spun îmi pare bine că au renunțat la unul mai bun pentru unul mai slab. Nu știu ce îl califica pe Iohannis să fie președintele PNL. Puteau să îl pună pe Crin Antonescu să candideze, chiar dacă nu mai era președintele PNL, dar în fine, eu mă bucur”, a precizat senatorul PSD, Dan Șova.

”Este excelent cât este de slab domnul Iohannis. Cineva mai gângav decât domnul Iohannis, în PNL, nu exista. Este un tip mai încet la minte. Cine vorbește atât de puțin fie este filosof, fie este mai încet la minte. Filosof nu mi s-a părut”, a mai adăugat Șova despre candidatura lui Klaus Iohannis.

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, Renate Weber a precizat că ”Iohannis este un candidat minune. A prezentat un program care poate duce România într-o altă lume. Cred că domnul Iohannis este acel candidat care poate duce la dezvoltarea României.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: