Skip to content
Politică

Șova explică cine îi ”dictatează” în realitate lui Băsescu și Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a transmis miercuri care este sursa strategiei de atac a lui Băsescu și Klaus Iohannis la adresa prezidențiabilului PSD, Victor Ponta.

Afirmația că premierul a fost ofițer acoperit SIE are rădăcini în anul 2012, explică Dan Șova.

„Campania de calomniere îndreptată de Traian Băsescu și Klaus Iohannis împotriva lui Victor Ponta poate părea la prima vedere o strategie disperată de atac, care nu merită prea multă atenție. Dar dacă analizăm atent situația, putem observa cum însuși Președintele Băsescu a pus în aplicare zilele acestea planul dictat de la Moscova pentru discreditarea lui Victor Ponta în campania electorală”, a transmis Dan Șova, purtător de cuvânt al PSD și al campaniei pentru alegerile prezidențiale 2014 a lui Victor Ponta, potrivit dcnews.ro.

Vocea Rusiei anunța un atac bombă, în 2012

Dan Șova a adăugat că „A doua zi după alegerile parlamentare din 2012, publicația de propagandă „Vocea Rusiei” anunța că Traian Băsescu ar urma să folosească un atac „bombă”, fără a fi susținut de dovezi concrete, prin care l-ar acuza pe Victor Ponta de faptul că ar fi fost agent secret.

În același timp, Klaus Iohannis dă în mod constant mesaje că vrea o relație mai bună cu Rusia, iar acum preia aproape la virgulă mesajele transmise de domnul Băsescu, ceea ce reprezintă un mare semn de întrebare privind loialitatea candidatului ACL față de statul român”.

1 comentariu la “Șova explică cine îi ”dictatează” în realitate lui Băsescu și Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *