Skip to content
Politică

Șova iese la rampă. Ce își amintește de la cearta cu polițiștii

cancan.ro

Fostul senator PSD Dan Șova iese la rampă în scandalul momentului, dar încearcă să ascundă sub preș cearta pe care a avut-o acum 9 ani cu polițiștii din Predeal.

Șova a declarat marți pentru DC News că a existat un dosar la acea vreme, dar că s-a închis, pentru că s-a constatat că a fost o eroare în acel poligon de paint-ball.

„În 2008, am fost vreo 20 de oameni la o partidă de paint-ball într-un poligon amenajat în pădure, lângă Predeal, de o firmă care organiza astfel de evenimnte.

La un moment dat, pe lângă poligon au trecut din greșeală o pereche, soț și soție. Soțul a declarat că ar fi fost atins de o bilă. Nu am văzut nici eu, nici ceilalți. Persoana respectivă a chemat poliția, care a făcut o anchetă amplă, care a durat aproape un an de zile. Eu am dat declarație, am lămurit fiecare aspect, și din câte se pare s-a stabilit că a fost un accident, aceștia intraseră în poligon. Totul a fost transparent, poliția făcându-și datoria din plin, cercetând aspectele plângerii formulate de cei doi soți.

În niciun moment nu s-a stabilit de către organele de anchetă că eu am fost persoana care ar fi tras și lovit bărbatul care a făcut plângerea la poliție. Am să vă spun și o chestiune puțin hilară. Eu în 2013 m-am operat la amândoi ochii în România, din cauza unor probleme de sănătate. De a te opera la ochi până la a împușca oamenii de la distanță este o cale foarte lungă”, a susținut Șova.

Cât privește cearta cu polițiștii, Dan Șova a expediat această problemă în câteva fraze.

„În legătură cu poliția, cred că a fost un schimb de replici, dar toată lumea și-a văzut de treabă. Nu a fost un eveniment nici pentru ei, și nici pentru noi, cei care participam la acea partidă de paint-ball.

De asemenea, la vremea respectivă s-a făcut un dosar, care s-a închis la un moment dat, pentru că s-a constatat că a fost un accident, o eroare. În acest caz am dat și o declarație în fața unui procuror, dar fără a mai fi deranjat ulterior de către cineva în acest caz”, a punctat fostul senator PSD.

În încheiere, Dan Șova l-a criticat pe cel care a publicat filmarea pe Facebook.

„Cel care a postat filmulețul pe Facebook este Alin Brîncuș, cel căruia poliția i-a făcut două dosare penale. Cred că acesta are o problemă cu Poliția”, a conchis fostul ministru al Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *