Skip to content
Politică

Șova îi răspunde tăios USR-istului care l-a acuzat că s-a băgat în față

youtube.com

Fostul senator PSD Dan Șova îi răspunde tăios deputatului USR Cornel Zainea, care l-a acuzat că s-a băgat în față, sărind coada de așteptare de la Permise.

Dan Şova a declarat luni că nu a fost ajutat să îşi schimbe permisul de conducere fără să stea la rând, pentru că el avea dosarul depus cu o săptămână înainte la Direcţia Permise de Conducere şi a mers la un ghişeu gol. De asemenea, Șova i-a cerut lui Zainea să pună o poză cu persoana în faţa căreia s-a băgat cel dintâi, relatează News.ro.

Întrebat luni la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) – unde venise pentru o contestaţie – ce părere are despre faptul că doi angajaţi de la Direcţia Permise sunt cercetaţi disciplinar pentru că l-ar fi ajutat să îşi schimbe permisul de conducere fără să stea la rând, Dan Şova a răspuns: „Eu mi-am făcut dosarul cu o săptămână înainte. Am intrat pe uşa principală şi m-am dus la un ghişeu la care nu se afla nici măcar o persoană, un ghişeu gol. Cel care a scris să pună o poză cu persoana în faţa căreia m-am băgat!”

Amintim că Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat vineri că doi lucrători de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor „ar fi facilitat efectuarea unei operaţiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane”, situaţie care nu a fost cunoscută de nimeni cu funcţie de conducere din instituţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *