Skip to content
Politică

Șova, nou scandal în direct

Purtătorul de cuvânt al PSD este protagonistul unui nou scandal live. Invitat într-o emisiune de televiziune, Dan Șova a fost provocat de către președintele PMP Sălaj, Radu Cristescu, cel care a lansat acuzații grave la adresa social-democratului.

Cristescu l-a numit pe Dan Șova „hoț”, moment în care fostul ministru l-a anunțat că va face o plângere pentru amenințare și șantaj.

„Mâine dimineață îi fac plângere dlui Cristescu pentru amenințare și șantaj. De pe acum vă spun că de aici mă duc direct să vă fac plângere”, a replicat Șova.

Radu Cristescu a afirmat că premierul are o înștiințare care dovedește că Șova este „hoț”.

„Premierul are o astfel de înștiințare de la un director de ziar știa de haiducul sau hoțul Șova”, a spus preșdintele PMP Sălaj.

În ultima săptămână, Dan Șova a avut multiple apariții televizate, fiecare dintre acestea terminându-se cu un scandal monstru.

 Citește și: VIDEO RĂZBOI ÎN DIRECT. Șova către Igaș: „Ești un analfabet”. Răspunsul PDL-istului

2 comentarii la “Șova, nou scandal în direct

  1. Sova decat sa faca lucruri inutile mai bine si-ar lamuri premierul sa trimita corpul de control sa se aplece mai atent pe perioada cand acest personaj cu adanci tentacule prin justitie, adica radu cristescu, a condus ads-ul…. s-ar putea sa aiba mari surprize…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *