Skip to content
Politică

Șova, nou scandal în direct

" "

Purtătorul de cuvânt al PSD este protagonistul unui nou scandal live. Invitat într-o emisiune de televiziune, Dan Șova a fost provocat de către președintele PMP Sălaj, Radu Cristescu, cel care a lansat acuzații grave la adresa social-democratului.

Cristescu l-a numit pe Dan Șova „hoț”, moment în care fostul ministru l-a anunțat că va face o plângere pentru amenințare și șantaj.

" "

„Mâine dimineață îi fac plângere dlui Cristescu pentru amenințare și șantaj. De pe acum vă spun că de aici mă duc direct să vă fac plângere”, a replicat Șova.

Radu Cristescu a afirmat că premierul are o înștiințare care dovedește că Șova este „hoț”.

„Premierul are o astfel de înștiințare de la un director de ziar știa de haiducul sau hoțul Șova”, a spus preșdintele PMP Sălaj.

În ultima săptămână, Dan Șova a avut multiple apariții televizate, fiecare dintre acestea terminându-se cu un scandal monstru.

 Citește și: VIDEO RĂZBOI ÎN DIRECT. Șova către Igaș: „Ești un analfabet”. Răspunsul PDL-istului

2 comentarii la “Șova, nou scandal în direct

  1. Sova decat sa faca lucruri inutile mai bine si-ar lamuri premierul sa trimita corpul de control sa se aplece mai atent pe perioada cand acest personaj cu adanci tentacule prin justitie, adica radu cristescu, a condus ads-ul…. s-ar putea sa aiba mari surprize…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *