Skip to content
Politică

UPDATE Șova primește o nouă veste dură de la DNA. Prima reacție a senatorului PSD

UPDATE

Conform unui comunicat oficial al Direcției Naționale Anticorupție, senatorul social-democrat Dan Șova este urmărit penal pentru următoarele infracțiuni: fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), evaziune fiscală în formă continuată  și spălare de bani.

Astfel, procurorii au dispus ca începând de vineri să i se aplice controlul judiciar pentru o durată de 60 de zile.

Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de la data de 5 iunie 2015, față de inculpatul ȘOVA DAN-COMAN, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați „Șova și Asociații”, în prezent senator”, se arată în comunicatul de presă.

 

Senatorul social-democrat, Dan Șova, primește o nouă veste dură de la procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

La ieșirea din sediul DNA, Dan Șova a declarat că s-au extins acuzațiile pe numele lui, adăugând, totodată, că nu consideră că trebuie să își dea demisia din Parlament.

„S-au extins acuzatiile. Ceea ce s-a facut atunci e public din 2011, domnul Ponta a pus si pe blog, nu e secret, nu sunt sume mari, sunt sume justificate. Asta se discuta in alta parte, nu aici”, a declarat Dan Șova la ieșirea din sediul DNA.

Întrebat dacă consideră că se impune să își dea demisia din Parlament, Dan Șova a răspuns ferm: „Nu”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *