Skip to content
Politică

Șova revine. Replici dure în direct între Orban și Șova

Dan Șova a revenit pe micile ecrane după o pauză de aproximativ două săptămâni, pauză luată după ce au fost făcute publice discuțiile private cu Viorel Hrebenciuc în care își negocia șefia PSD. Înainte de această pauză, Șova a fost protagonistul mai multor dispute în direct.

Social-democratul Dan Șova și liberalul Ludovic Orban s-au acuzat reciproc de minciună și manipulare în ediția de miercuri a emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea Tv. Discuția aprinsă a pornit de la numărul de alegători de pe listele suplimentare

Ludovic Orban: Este o manipulare ceea ce face dl Șova. Pretinde că aș fi spus ceva ce nu am spus. Eu nu-l consider nici pe dl Șova un infractor, deși este cercetat penal.

Dan Șova: Minte de sus până jos. Habar n-are!

Ludovic Orban: Despre Adrian Năstase, mentorul lui Victor Ponta pot să spun că este un infractor condamnat. Că despre dl Cătălin Voicu pot să spun că este un infractor condamnat. Nici măcar despre dl Duicu nu pot să spun că este un infractor. Sigur este cercetat pentru fapte de corupție și urmează instanța să se pronunțe.

Dan Șova: Adrian Năstase mi-a fost și mie mentor. Adrian Năstase nu este un infractor, este primul condamnat politic din România și un mare profesor al Universității București.

Ludovic Orban:  Îmi permit această intervenție pentru că nu pot să înghit la nesfârșit această dezinformare, această neobrăzare, totală minciună propagată chiar cu mine în platou.

Dan Șova: Eu nu-l fac infractor pe dl Blaga. Nu putem discuta în termenii ăștia!

Ludovic Orban:  Dl. Șova a spus despre mine că eu i-aș fi considerat infractori pe cei un milion, ori eu nu pot să-i răspund la o asemenea inepție prin care el îi disprețuiește pe telespectatori că ei n-au memorie și n-au văzut emisiunea asta. O minciună repetată de nenumărate ori tinde să capete valoare de adevăr.

Cei doi s-au contrat și jignit de mai multe ori pe parcursul emisiunii, Șova acuzând-ul pe Orban la un moment dat că face „propagandă”, potrivit DCnews.ro.

1 comentariu la “Șova revine. Replici dure în direct între Orban și Șova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *