Skip to content
Politică

Șova, un nou atac la Iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat că ”Iohannis a preluat comportamentul lui Basescu”, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro. 

”Sunt scandalizat de modul in care un lider marcant al PDL, Gheorghe Falca, a ales sa vandalizeze materialele de campanie ale lui Victor Ponta. Un lider important din partidul aliat cu domnul Iohannis se comporta in mod inacceptabil, pentru a le reaminti romanilor de mentalitatea de stapani ai tarii cu care PDL a condus Romania cativa ani buni, sub aripa ocrotitoare a presedintelui Basescu.

Se pare ca domnul Iohannis a preluat si el acest model al agresivitatii extreme impus de Traian Basescu. Gheorghe Falca a facut un abuz, iar Iohannis il aplauda.

De la PDL nu poti sa te astepti la nimic bun – vorbim totusi despre acelasi partid care punea in functii publice oameni acuzati ca au torturat, fizic, cetateni, la fel ca mafiotii cei mai odiosi. ”Don’ Costel” este o marca a modului PDL de a face politica si se pare ca si domnul Iohannis le imbratiseaza modelul.

PDL asteapta sa fie readus la putere de domnul Iohannis pentru a-i domina pe romani, asa cum au mai facut timp de trei ani de zile”, a declarat Șova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *