Skip to content
Sport

Spadasina Ana Maria Popescu devine consilier al preşedintelui COSR

Inquam Photos / Alexandru Busca

Fosta spadasină Ana Maria Popescu va deveni consilierul preşedintelui Comitetul Olimpic şi Sportiv Român Mihai Covaliu.

De 8 martie Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a făcut un transfer de marcă!

Ana-Maria Branza Official a intrat oficial în echipa noastră. Împreună ne unim eforturile şi sprijinim fiecare membru al Team Romania, pentru că noi încurajăm excelenţa şi punem spiritul de echipă în slujba celor care fac performanţă.

Team Romania este Echipa pentru care Ana a luptat cu toată fiinţa ei la cinci ediţii de Jocuri, de la prima participare olimpică Atena 2004 şi până la Tokyo 2020. Ştim că împreună puterea noastră creşte, ne unesc aceleaşi valori, avem aceleaşi ambiţii şi credem în aceleaşi principii.

Bine ai venit, Ana! Ştim că îţi plac provocările, adori competiţia, lumea olimpică o cunoşti de mult. Suntem siguri că din noua poziţie de consilier al preşedintelui Mihai Covaliu vei fi şi mai aproape de sportivi şi antrenori, de cei care conduc mişcarea olimpică, de partenerii noştri„, a anunţat COSR.

Ana Maria Popescu, vicecampioană olimpică la Tokyo în 2021, are un palmares impresionant, 3 medalii olimpice, 6 mondiale şi 11 europene, cu 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câştigate, e unul al recordurilor în scrima românească, ea fiind cea mai titrată scrimeră din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *