Skip to content
Brăila București Constanța Dolj Galați Știri locale

Specializări de la colegii din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi şi Brăila, în Top 10 al mediilor de admitere

Specializări de la colegii din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi şi Brăila se regăsesc în Top 10 al mediilor de admitere, conform datelor după prima etapă a repartizării computerizate a absolvenţilor clasei a Vlll-a.

Este vorba despre secţii de la Colegiile ”Sf. Sava”, ”Gheorghe Lazăr” şi ”Spiru Haret” din Capitală, ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa, ”Vasile Alecsandri” din Galaţi şi ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila, scrie news.ro.

Pe primul loc se situează secţia de Ştiinţe ale naturii de la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova,cu ultima medie de admitere 9,91.

Locul al doilea revine Secţiei de Matematică – Informatică bilingv, de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”, cu 9, 89, urmată de secţia de Ştiinţe ale naturii de la acelaşi liceu, cu 9,85.

Urmează, secţiile bilingve de Matematică – Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ambele cu 9, 84.

Acestea sunt urmate de două secţii ale Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti: Matematică – Informatică – 9,80 şi Stiinţe ale naturii – 9,73.

La egalitate, cu 9,71, sunt Colegiul  ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  – Matematică-Informatică şi  Colegiul ”Vasile Alecsandri” din Galaţi – Ştiinţe ale naturii – bilingv.

Pe următoarea poziţie se află patru licee, cu 9,69 ultima medie: Colegiul Naţional „Sfântul Sava” – Matematică – Informatică, Colegiul Naţional ”Spiru Haret” – Matematică – Informatică bilingv, ambele din Bucureşti, precum şi Secţiile de Matematică – Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Următorul loc revine Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa – Ştiinţe ale naturii şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova – Matematică – Informatică, cu ultima medie de admitere 9,68.

Ultima medie din Top 10 este 9,67, de la Colegiul ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila – Secţia de Matematică – Informatică bilingv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *