Skip to content
Sport

Spectacol impresionant de Zilele Bucureștiului

Bucureştiul s-a aniversat la jumătate de mileniu de la prima atestare documentară în mod unic şi spectaculos. Concertul „rEvoluţia Muzicii Româneşti”, dar şi transformarea Palatului Parlamentului într-un video proiector uriaş au facut din miile de oameni prezenţi,  martori ai evoluţiei Capitalei României.

Zeci de artişti în vogă, dar şi foste mari voci ale muzicii româneşti i-au purtat pe spectatori prin istoria Bucureştiului. Grandiosul spectacol s-a încheiat cu impresionante focuri de artificii, arată Antena3.

Aşa s-a dat startul unui grandios spectacol, ce i-a adus laolaltă pe scenă pe artiştii în vogă ai Bucureştiului modern, dar şi pe artiştii de renume ai României, care au încântat generaţii întregi. Şlagărele anilor 70-80 au prins din nou viaţă şi au readus în amintirea oamenilor Bucureştiul de demult.

Prin intermediul muzicii, publicul a făcut o incursiune în trecutul Capitalei, iar apoi tinerii artişti ai momentului au readus bucureştenii ÎN prezent.

Bucureştenii au privit apoi ineditul show de lumină şi culoare care a transformat Palatul Parlamentului într-un uriaş ecran de proiecţie

Miile de oameni prezenţi la spectacol s-au declarat încântaţi de prestaţia artiştilor, de originalitatea show-ului şi spun că Bucureştiul a avut o aniversare unică şi binemeritată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *