Skip to content
Politică

Spectacol INEDIT în Capitala Marii Uniri

alba24.ro

Spectacol INEDIT în Capitala Marii Uniri! Cel puţin 30.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la sărbătoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Autorităţile au pregătit un program amplu, cu paradă militară, dar și un spectaculos foc de artificii.

Unul dintre cele mai spectaculoase momente de Ziua Naţională în Capitala Marii Uniri este parada militară. În acest an, pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia vor defila peste 600 de militari și peste 65 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, dar şi Serviciul Român de Informații, scrie b1.ro.

De asemenea, de Ziua Națională, la Alba Iulia va fi un spectacol special, cu focuri de artificii, în premieră în România, din punct de vedere al conceptului. Cerul deasupra Capitalei Marii Uniri va fi invadat de lumină, culoare şi muzică, într-un spectacol de 10 minute.

Între timp, aproape 300 de copii și profesori de la palatele și cluburile elevilor din mai multe zone ale țării au defilat, în superbe straie tradiționale, pe străzile orașului, deschizând astfel ceremoniile dedicate Marii Unirii şi Zilei Naţionale a României în Alba Iulia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *