Skip to content
Politică Sport

Spectacol la ultimul meci pentru stadionul Giuleşti şi pentru Daniel Pancu

Sâmbătă va fi o zi mare pentru rapidişti, care şi-au anunţat prezenţa în număr mare pe stadionul Giuleşti, la ultimul meci pe care rapidştii îl vor disputa aici. Bătrâna arenă inaugurată în 1939 urmează să intre în reparaţii capitale în vederea organizării de către România a patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020. Antrenorul Daniel Pancu a decis şi el să îşi încheie cariera de fotbalist în această partidă cu Înainte Modelu, din Liga a III-a.

“Am apucat să fac această promisiune la rugămintea multora și mâine sigur voi fi pe teren undeva în finalul meciului, dar ce este mai important și mă preocupă pe mine este meciul în sine pe care trebuie să îl câștigăm. Nu avem nevoie de surprize, pentru că în tradiția noastră s-au întâmplat și astfel de evenimente. Le-am spus şi băieților că este o partidă specială, probabil că vor veni mulți suporteri la stadion pentru că și-au petrecut o mare parte din viață aici, pe acest stadion. Nu va conta vremea pentru suporterii noştri, vor încerca și mâine să demonstreze întregii Românii că sunt cei mai buni, astfel ca alții să aibă motive de invidie. Va fi foarte multă emoție pentru că sunt multe momente plăcute și mai puțin plăcute în acest loc, dar condițiile nu mai erau de mult la un nivel cât de cât civilizat. Mi-aş dori foarte mult să prind finalul de joc pe teren, aș putea juca și un minut, aş putea să joc și 10 minute, poate și 20, în funcție de scor și de evoluția echipei, pentru că dacă mă supără un atacant va trebui să intru mai repede”, a declarat tehnicianul giuleştean într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte noul stadion, care urmează a fi construit în locul celui inaugurat în 1939, Pancu spune că ar fi fost bine să aibă o capacitate mai mare decât 14.000 de locuri: “Cel mai indicat era să rămână aceeași capacitatea stadionului cu 19.100 de locuri, dar cei care construiesc probabil că știu mai bine, eu nu mă pricep, dar e puțin 14.000 de locuri. Cu Rapid în prima ligă eu cred că vom bate recordul la abonamente în România. Cred însă că derbiurile şi meciurile importante se pot juca pe Arena Națională”.

Partida Rapid – Înainte Modelu se va disputa pe stadionul Giuleşti, cu începere de la ora 17.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *