Skip to content
Cultura

Spectacolele Teatrului „Ion Creangă” se văd online începând din weekend

Facebook

Teatrul „Ion Creangă” va difuza, începând din weekend, pe pagina sa de Facebook, o selecţie de spectacole înregistrate în stagiunile anterioare, oferindu-le copiilor şi părinţilor posibilitatea să vizioneze de acasă unele dintre cele mai îndrăgite producţii din repertoriul instituţiei, relatează News.ro.

Programul dedicat celor mai tineri spectatori de teatru se transformă într-un mic maraton de transmisiuni online ca urmare a măsurilor aplicate pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Toate înregistrările vor putea fi accesate timp de 3 ore de la începerea transmisiunii online, acestea urmând să fie reprogramate ulterior şi în alte zile şi intervale orare.

Primele titluri care pot fi urmărite la finalul acestei săptămâni sunt: „Iglu” – spectacol nonverbal pentru copii sub 3 ani, în regia lui Voicu Hetel, „Zbor prin poveşti” – spectacol coregrafic pentru copii între 3 şi 6 ani, semnat de Violeta Dincă, şi „A 12-a noapte” – adaptare după William Shakespeare, pentru copii peste 6 ani, pusă în scenă de Peter Kerek.

Calendarul de difuzare al spectacolelor înregistrate este actualizat periodic pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro şi Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *