Skip to content
Politică

„Sper să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, susține Vasile Dîncu: Trebuie să fim inteligenți

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Noi suntem într-o situație bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reușim să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, spune Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, în cadrul emisiunii „În fața ta”, conform Digi24.

Vasile Dîncu (PSD): „Trebuie să fii atent în opoziție, Care-s situațiile care au potențial de a te sprijini să mergi mai departe, să iei puterea sau să faci alte lucruri.

Deci noi, suntem într-o situația bună, în sensul acesta, pentru că dacă ne uităm din punct de vedere electoral, imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu, pierd foarte mult prin această centrare excesivă pe interesele lor, lăsând interesul public deoparte, dar pe de altă parte și noi trebuie să fim inteligenți în această situație, și sper să reușim să fim inteligenți în această situație, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora.

Pentru că acesta este cel mai mare pericol în acest moment.”

Dan Barna a anunțat, vineri seara, după ședința Coaliției, că USR PLUS a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu și că la începutul săptămânii viitoare miniștrii USR PLUS își vor depune demisiile.

Anunțul a fost făcut după ce, în ședința Coaliției, Barna și Cioloș le-au spus celor de la PNL și UDMR că nu vor să demisioneze din Guvern, și că vor intra în Opoziție doar dacă moțiunea de cenzură va fi respinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *