Skip to content
Politică

Speranța lui Emil Boc în privința fuziunii PNL- PDL

În cadrul unei conferințe de presă fostul premier Emil Boc a declarat că fuziunea dintre PNL şi PDL trebuie contestată, susţinând că soluţia cea mai bună ar fi fost alianţa dintre cele două partide.

Emil Boc a mai transmis că „bănuiește” că va fi depusă o conversație, iar referitor la Ordonanța de Urgență privind migrația aleșilor locali, a transmis că el nu va face uz de aceasta, catalogând-o drept „nedemocratică şi abuzivă”.

„Eu nu voi utiliza OUG nr. 55, nedemocratică şi abuzivă a PSD, pentru a mă da drept exemplu pe mine ca să justifice ei furtul de primari pe care l-au făcut. Viaţa merge înainte şi voi vedea. Sper ca decizia să fie contestată şi să nu se ajungă la partea finală de fuziune, pentru că eu rămân la părerea că soluţia cea mai bună rămânea alianţa dintre PNL şi PDL”, a spus Boc.

Întrebat cine ar putea contesta fuziunea dintre PNL şi PDL, Emil Boc a transmis că „oricine” și a mai adăugat că bănuieşte că va fi depusă o astfel de contestaţie „pentru că foarte mulţi sunt nemulţumiţi de această fuziune”.

Totodată, întrebat dacă va depune el o contestaţie la fuziunea PNL-PDL, primarul Emil Boc a spus că are alte preocupări în acest moment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *