Skip to content
Politică

Speranță pentru Mehedinți: Virgil Popescu vine cu o veste bună!

facebook.com
" "

Virgil Popescu – deputat al Partidului Național Liberal (PNL), joi după-amiază, într-o postare pe pagina personală de Facebook, a făcut anunțul potrivit căruia a fost aprobata OUG de infiintare a Centrului de Management a apei Grele la Drobeta Turnu Severin.

Mai mult, liberalul îi adresează și o întrebare liderului PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, care se laudă cu realizările deputatului PNL, ”Ce contribuție a avut?”.

" "
" "

Totodată, Virgil Popescu aduce mulțumiri ministrului Energiei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în realizarea acestui demers.

”Ieri a fost aprobata OUG de infiintare a Centrului de Management a apei Grele la Drobeta Turnu Severin. Ordonanta prevede infiintarea unui numar de 80 de posturi urmand ca in 30 de zile prin Hotarare de Guvern, MInisterul Energiei sa aprobe structura organizatorica a acestei entittai, iar la rectificarea bugetara din luna septembrie sa se aloce sumele de bani necesare. Am speranta ca daca aceasta OUG a fost avizata de Ministerul de Finante inseamna ca vom avea in septembrie banii pentru functionarea ei si Centrul de Management al apei grele va putea functiona de la 1 ocrtombrie.


Vreau sa multumesc Ministrului Energiei pentru sprijinul pe care mi l-a acordat si pentru promptitudinea cu care a raspuns tuturor intrebarilor parlamentare pe care i le-am pus cu privire la acest aspect, dar totdata sa-l intreb si pe domnul presedinte al PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, care acum vad ca se lauda cu aceasta realizare, ce contributie a avut?

Domnule Aladin Georgescu, aratati-mi o singura adresa oficiala facuta de dumneavostra catre Ministerul Enerigiei cu privire la acest aspect!

P.S. Pentru conformitate mai jos se regaseste intreaga corespondenta cu MInisterul Energiei cu privire la acest aspect precum si la distributia de gaze in Drobeta Turnu Severin.
http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…
http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…, scrie Virgil Popescu pe pagina personală de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *