Skip to content
Sport

Speranţe înaintea Jocurilor Olimpice: România încheie turneul preolimpic din Spania cu o victorie împotriva Australiei

frf.ro

România a încheiat turneul preolimpic din Spania cu o victorie împotriva selecţionatei Australiei, pe care a învins-o la limită, scor 1-0.

Selecționata națională Under 23 a României pierduse prima partidă pe care a disputat-o în Spania cu același scor, 1-0, în faţa Mexicului.

Tricolorii Under 23 au câștigat cu 1-0 duelul cu Australia. A fost a doua partidă din turneul preolimpic desfășurat în Spania. În primul meci, România a pierdut la limită cu Mexic, 0-1”, a anunţat Federația Română de Fotbal.

Naţionala care a făcut deplasarea în Spania este condusă de tehnicianul Nicolae Dică, selecţionerul Mirel Rădoi, cel care va fi pe banca tehnică a României la Jocurile Olimpice, fiind implicat în meciurile amicale selecţionatei de seniori, cu Georgia şi Anglia, ambele pierdute.

Singurul duel dintre România și Australia de până marţi seara se jucase în 2013, tot în Spania, însă la seniori, când tricolorii au câştigat acel duel direct cu 3-2.

România va participa în această vară la turneul olimpic de fotbal, unde nu s-a mai calificat din anul 1964. Naționala României a fost repartizată în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras, iar meciurile au următorul program:

Honduras – România – joi, 22 iulie, ora 14:00;

România – Coreea de Sud – duminică, 25 iulie, ora 14:00;

România – Noua Zeelandă – miercuri, 28 iulie, ora 11:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *