Skip to content
Politică

Speța Bombonica. Șeful deputaților PSD, ieșire la cald: Mă lasă rece! EXCLUSIV

aktual24.ro

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut marți 10 ani de închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. Mai precis, procurorii au solicitat o pedeapsă de 6 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu și 2 ani și 6 luni pentru fals intelectual.

CITIȚI ȘI UPDATE DNA CERE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU DRAGNEA / DIALOG APRINS CU UN CETĂȚEAN

În acest context, șeful deputaților Partidului Social Democrat (PSD), Daniel Suciu, a oferit prima reacție din partid cu privire la cererea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) privind închisoarea cu executare pentru Liviu Dragnea.

Astfel, Daniel Suciu a afirmat într-o declarație pentru PSnews.ro că este convins de nevinovăția lui Liviu Dragnea, susținând că a constatat în ultima perioadă un fel de „prigoană” și o „vânătoare” de politicieni.

„În țara în care nebunia este la ordinea zilei, eu cred că noi ceilalți nu ar trebui să comentăm despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor tribunalului. Eu cred că președintele Liviu Dragnea este nevinovat, cred acest lucru cu tărie, și observ în ultimii ani așa o prigoană și o vânătoare de politicieni încât cererile de pedepse cu mulți ani de zile chiar mă lasă rece. Și dacă e să mă refer la toate achitările pe bandă rulantă din ultima perioadă vizavi de politicieni, cred că aveți și răspunsul despre cum s-a făcut justiție, cum s-a făcut tele-justiție și cum și-au făcut procurorii propria justiție în România”, a spus Dan Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *