Skip to content
" "
București

Spinoasa problemă a taxiurilor, dezbătută de Primăria Capitalei cu transportatorii

elegancetaxi.ro
" "

La sediul Primăriei Municipiului Bucureștiva a avut loc o întâlnire între reprezentanții conducerii Capitalei și liderii transportatorilor, spre încercarea de rezolvare a problemelor din taximetrie.

Astfel, consilierii Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, Administratorul Public al Municipiului București, Sorin Chiriță și directorii Direcțiilor Transporturi și Juridic din cadrul Primăriei s-au întâlnit  cu reprezentanții taximetriștilor independenți din București, pentru a discuta despre soluții de îmbunătățire a serviciului public de taximetrie, scrie B1.ro. Într-un comunica PMB s-a discutat despre beneficiile înființării Companiei Municipale Managementul Transportului Bucureşti SA. Inițiativa a fost salutată de taximetriștii independenți de a crea prin această Companie un dispecerat atât pentru taxi cât și pentru alte tipuri de transport public.

„De altfel, taximetriștii independenți și-au exprimat intenția de a fi arondati la acest dispecerat, precum și la viitoarea platformă online (aplicație) a Companiei Municipale Managementul Transportului București, explicând că arondarea la dispeceratul primăriei le oferă garanția unui cadru legal de funcționare”, se argumentează în comunicatul PMB.

Un alt subiect discutat a fost regulamentul de organizare și executare a serviciului public de transport local în regim de taxi.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *