Skip to content
Sănătate

Spitalul ”Marie Curie” nu are căldură de 3 zile. O echipă a Ministerului Sănătăţii face verificări

stiri.tvr.ro

O echipă a Ministerului Sănătăţii condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan s-a deplasat, vineri, la Spitalul ”Marie Curie” în contextul în care unitatea medicală nu mai avea căldură de la reţeaua de termoficare de aproape trei zile din cauza avariei unei conducte, informează Agerpres.

Horaţiu Moldovan a afirmat că s-a deplasat la spital pentru a verifica dacă pacienţii au avut de suferit din cauza problemelor tehnice apărute. Potrivit acestuia, RADET a anunţat unitatea sanitară cu privire la o avarie a unei conducte prin care era furnizat agentul termic şi a estimat remedierea deficienţelor în 40 de ore, dar problema s-a prelungit. Oficialul din Ministerul Sănătăţii susţine că s-au luat măsuri, iar spitalul a funcţionat în cele trei zile cât a durat situaţia, în sensul că încălzirea s-a realizat prin mijloace alternative şi calendarul de intervenţii medicale a fost respectat.

Managerul Spitalului „Marie Curie”, Daniel Buzatu, a declarat că situaţia a fost rezolvată vineri dimineaţă la ora 7,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *