Skip to content
Politică

Sportivele României, umilite de Ministerul Tineretului

magnanews.ro

Campioanele la canotaj ale României sunt umilite de către autoritățile noastre, după ce Guvernul nu a plătit nici acum premiile pentru medaliile câștigate la campionatele mondiale.

Mai precis, jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit faptul că sportivele medaliate cu aur la Campionatele mondiale de canotaj din SUA din 2017 încă așteaptă premiile în valoare de 1,3 milioane de lei. Mai mult decât atât, deși vechimea premiilor este unul dintre criteriile de acordare a banilor, sportivii care au câștigat competiții la fotbal-tenis, la finalul anului trecut, au primit deja 1,1 milioane de lei, relatează B1.ro.

Conform sursei citate, ministrul Tineretului și Sporturilor, Marius Dunca, și-ar favoriza susținătorii politici de la sporturile neolimpice, care strâng în prezent semnături pentru rămânerea lui în funcție.

”Da, dar e bine să ținem lucrurile în echilibru. Încurajăm și performanța, dar și sporturile cu mulți participanți, cu mulți copii legitimați. Dansul sportiv are 6.500 de legitimați, la canotaj câți sunt?! Noi prioritizăm. Contează și performanța, dar și numărul de participanți”, a spus Dunca.

Citiți mai multe AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *