Skip to content
" "
Politică

SRI neagă implicarea lui Hellvig în dosarul Black Cube

meritocratia.ro
" "

Serviciul Român de Informații (SRI) neagă implicarea propriului director, Eduard Hellvig, în dosarul Black Cube.

Poziția a fost transmisă într-un comunicat publicat, marți, pe site-ul propriu. Mai mult: instituția își scoate în evidență contribuția la furnizarea de informații necesare începerii urmăririi penale în speța sus-menționată.

„Serviciul Român de Informații nu comentează pe marginea unor dosare penale aflate în lucru.

Serviciul Roman de Informații respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube.

Menționam că niciodată, în nicio situație şi în niciun context directorul SRI nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

De altfel, SRI a contribuit determinant, cu aprobarea directorului şi potrivit competenţelor legale, la furnizarea de informații relevante care au condus la începerea urmăririi penale în acest caz” este mesajul celor de la SRI.

" "

1 comentariu la “SRI neagă implicarea lui Hellvig în dosarul Black Cube

  1. Ghita a fost adus in afacerile cu SRI de catre Maior ca sa sifoneze o parte a banilor pentru finantarea si dotarea serviciilor catre visteria PSD. Iar pe termen lung, prin contractele de mentenanta, PSD-ul sa poata sti despre toate actiunile serviciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *