Skip to content
Politică

SRS, anunț cutremurător pentru Băsescu

Fostul senator PNL, Sorin Roșca Stănescu, a transmis, prin intermediul unui editorial, o serie de mesaje și previziuni extrem de dure la adresa adversarului său politic, Traian Băsescu, despre care precizează că ”nu va reuși să își salveze pielea având în vedere numărul de infracțiuni de care este suspectat.

Viitorul politic, dar și libertatea personală a lui Traian Băsescu sunt, conform lui SRS, în pericol după alegerile prezidențiale din acest.

”Este un razboi total. In plina desfasurare. De fapt, finalul lui. Acum purtat din buncar. Evident, ma refer la Traian Basescu. Si la ultimele zile. Pentru ca numaratoarea inversa este implacabila. A ales sa se bata cu toata lumea. (…)

Mai nou insa, si astfel a disparut si ultimul cerc, Traian Basescu a intrat intr-un conflict frontal pana si cu serviciile secrete. Cu acea comunitate pe care el a creat-o tocmai pentru a concentra puterea informatiei la Cotroceni. Singura exceptie ramanand, pana una alta, Serviciu de Protectie si Paza. Care, asa cum scriam in urma cu un an, va fi ultimul sau bastion”, precizeză jurnalistul Sorin Roșca Stănescu într-un editorial intitualt ”Războiul din buncăr.”

”Cat va mai dura acest razboi stim. Va mai dura pana la 22 decembrie. Dupa care, steagul de la Cotroceni va fi preluat de altcineva. Traian Basescu va pleca intr-o directie necunoscuta. La propriu si la figurat. In urma sa, insa, ani de zile, vor ramene mine antipersonale. Care, din cand in cand, vor exploda. Si vor produce victime.

Acest razboi dezlantuit, dintr-un amarat de buncar de la Cotroceni, are un unic scop. Traian Basescu incearca sa-si salveze pielea. Nu poate reusi acest lucru, avand in vedere nenumaratele infractiuni de care este suspectat, multe dintre ele deja documentate, decat daca va reusi sa-si negocieze libertatea cu viitorii stapani ai Romaniei”, mai explică SRS.

De asemeneam jurnalistul, în concluzia editorialului, prevede că Traian Băsescu va pierde acest război declanșat.

”Pentru asta trebuie sa provoace suficiente distrugeri pentru a demonstra ca isi rezerva, si in viitor, capacitate de a-si transforma informatiile in victime. Pe de o parte.

Pe de alta parte, are nevoie ca partidul sau, PMP, sa obtina un numar cat de cat semnificativ de voturi. Pentru ca numai astfel va putea deveni un vehicul politic. Eu unul pun pariu ca pierde. Ca razboiul sau se va sfarsi rau pentru el si bine pentru ceilalti. Dar va dura mai mult decat schimbarea stafetei de sub steaguri”, conchide Sorin Roșca Stănescu.

7 comentarii la “SRS, anunț cutremurător pentru Băsescu

  1. Da, cred ca Basescu se cutremura tot de ce spune SRS ! :))) Daca mai avea suvita, cred ca fix acolo il durea. Asa cred ca-l doare la basca. Oricum, constat ca puscaria a ajuns un fel de cafenea literara. Care ajunge acolo, imediat devine scriitor. Si Becali si Nastase si Voiculescu si, mai nou, SRS-ul. Cred ca ar fi bine sa inceapa deja si Basescu un roman, sau macar un editorial, acolo, ca deja pe la Jilava se aude ca-i pregatesc lansarea…

  2. Domnul respectiv–are acum posibilitatea sa reflecteze .Faptul ca a fost aruncat ca pe o masea stricata–fara posibilitatea de a primi multumiri pentru serviciile aduse–TATUCULUI– in dearcarea lui C ANTONESCU –poate trezi–CONSTIINTA–tovarasului .

  3. …bãse va fi împushcat, la propriu, nu la figurat……el a pregãtit „lucrarea”…….cei care se shtiu în pericol de denuntzurile lui bãse, dupã alegeri , nu vor permite asta………nu-i vor permite sã continuie acest „joc” de-a pisica shi soarecele…….vor linishte shi nu vor ezita sã apese pe trãgaci………indiferent unde s-ar ascunde bãse…….afost prea jegos cu ROMÂNIA…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *