Skip to content
Politică

SRS dă cărțile pe față: 2018 fost anul maximului conflic între frontul PSD și cel anti-PSD

" "

Cu pași repezi ne apropiem de finalul anului 2018, un an plin de evenimente politice.

În acest sens, redacția PSNews a luat legătura  cu jurnalistul Sorin Roșca Stănescu pentru a face o analiză  punctuală a ceea ce s-a întâmplat pe parcusul acestui an.

" "
" "

A fost anul maximului conflic între frontul PSD și frontul anti-PSD. Anul în care am aflat de existența unui candidat la prezidențiale, în persoana lui Klaus Iohannis, singurul care s-a anunțat până acum în această competiție.

Este anul în care au fost denunțate protocoalele criminale , în epicentrul cărora s-a aflat Serviciul Român de Informații, și care prin încălcări ale legii și abuzuri extrem de grave au dus mii de victime în războiul politic purtat prin intermediul justiției. Este anul dinaintea furtunii, care cu certitudinea va exista în 2019. Anul în care majoritatea parlamanetară și Guvernul PSD au rezistat în fața unei Opoziții extrem de slabe. Și închei prin a spune că a fost anul care a fost declanșat un nou tip de Război Rece între marile puteri, purtat prin mijloace hibride și în care România este din păcate prinsă la mijloc”, a declarat SRS în exclusivitate pentru PSNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *