Skip to content
Politică

SRS, ipoteză incendiară: Va fi săltat Blair în dosarul lui Ponta?

hotnews.ro
" "

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a lansat, miercuri, o ipoteză incendiară: Va fi săltat fostul prim-ministru britanic Tony Blair în noul dosar de la DNA al ex-premierului român Victor Ponta?

Ziaristul justifică această întrebare prin faptul că Blair a fost chiar beneficiarul final al celor 220.000 de euro pe care Ponta i-ar fi primit de la prietenul acestuia, Sebastian Ghiță, pentru aducerea în România a politicianului britanic, în 2012.

" "
" "

În acest context, Roșca Stănescu lansează ipoteza că Victor Ponta ar fi organizat evenimentul respectiv „probabil pentru a-i lua fața lui Crin Antonescu”, celălalt principal co-președinte al USL.

„Pentru ca, daca stau bine sa ma gandesc, electoratului PSD nu-i prea pasa, in 2012, de Tony Blair. Electoratul PSD, din cate imi amintesc, nu dorea altceva decat sa scape de PDL si de Traian Basescu”, explică SRS.

Astfel, Sorin Roșca Stănescu se întreabă dacă nu cumva DNA trebuie să îl aducă la audieri și pe Blair, pentru că el ar fi trebuit să știe că „participa la o fărădelege”.

„Pentru ca are studii superioare, pentru ca este inteligent si experimentat. Ar fi trebuit sa stie, chiar daca nu a stiut, ca devine membru al unui grup criminal organizat care spala toti banii care ajung in buzunarul sau cu aceasta ocazie, scopul fiind acela ca principalul autor al multiplei infractiuni, Victor Ponta, sa beneficieze de un folos necuvenit. Constand intr-un plus de imagine”, motivează Roșca Stănescu.

Citiți AICI întregul material semnat de Sorin Roșca Stănescu.

" "

1 comentariu la “SRS, ipoteză incendiară: Va fi săltat Blair în dosarul lui Ponta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *