Skip to content
Politică

SRS, ipoteze sumbre pentru Ponta: Este surprins cu garda lăsată

În cel mai recent articol publicat pe blogul personal, intitulat Pisicul si „hiena” raraita, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu îl critică pe primul ministru Victor Ponta pentru atitudinea sa față de copreședintelui PNL, Alina Gorghiu. Atacul „extrem de violent si de suburban” lansat de Ponta vizează „corul de sacali si hiene raraite”, liberalii care l-au „sfâșiat” prin critici acerbe pe actualul primar al capitalei, Sorin Oprescu, intrat recent, în vizorul DNA. SRS opinează că virulenta reacție de subminare a adversarului ascunde temerile lui Ponta legate de faptul că la acest moment PSD-ul, împreună cu premierul însuși, sunt expuși si cu „garda jos” în fața unui PNL tot mai puternic:

„Un atac extrem de violent si de suburban a lansat Victor Ponta impotriva co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Aparandu-l pe doctorul Sorin Oprescu, premierul declara ca nu are de gand sa faca parte din “corul de sacali si hiene raraite”, nominalizand-o, in mod explicit, pe liberala.

Chiar si pentru Victor Ponta aceasta violenta de limbaj, avand ca tinta o femeie, lidera celui mai puternic partid din opozitie, reprezinta o actiune atipica. Sa fie oare Victor Ponta atat de legat de Sorin Oprescu incat si-a pierdut controlul pentru moment? Greu de presupus. Mai degraba cred ca Victor Ponta se teme. Si nu pentru el insusi, de asta data. Nu de propriul dosar penal si de deznodamantul pe care acesta l-ar avea. Se teme, in schimb, de rolul pe care Alina Gorghiu il poate juca in alegerile care urmeaza sa fie declansate pentru Primaria Generala a Capitalei si care, in mod normal, ar putea si ar trebui sa fie castigate de liberali.

Incercand sa anticipeze urmatoarea mutare pe tabla sah politica a Alinei Gorghiu, Victor Ponta se teme si loveste. Suburban si sub centura. Ceea ce, in termeni pugilistici, inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat faptul ca, in acest razboi politic si mediatic, Victor Ponta este surprins cu garda lasata.”, conchide jurnalistul.

1 comentariu la “SRS, ipoteze sumbre pentru Ponta: Este surprins cu garda lăsată

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *