Skip to content
Politică

SRS reacționează la schimbarea de plan a PNL: „Mă așteptam de la Predoiu și la un alt gest…” /EXCLUSIV

Sorin Roșca Stănescu (SRS) a reacționat, luni, în exclusivitate pentru PSnews.ro, după ce europarlamentarul PNL Cristian Bușoi s-a retras din cursa pentru Primăria Bucureștiului și prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a anunțat că Ludovic Orban este noul candidat al liberalilor la Primăria Capitalei.

Citește și: SURSE Predoiu pregătește lansarea lui Orban la Primăria Capitalei

În acest context, SRS a declarat pentru PSnews.ro că din punctul său de vedere este o decizie care ar fi trebuit să fie luată mai devreme.

În același timp, Sorin Roșca Stănescu a mai declarat că se mai aștepta la încă „un gest” din partea prim-vicepreședintelui PNL Cătălin Predoiu.

„Este o decizie bună, oportună. Ar fi trebuit să fie luată totuși mai devreme. Era clar că domnul Bușoi nu are șanse de a câștiga Primăria generală a Capitalei. Este cu certitudine mai calificat pentru acest uriaș experiment politic Ludovic Orban care a fost și viceprimar și a fost și ministru, cunoaște administrație publică, este un membru marcant al PNL.

Dar mă așteptam de la domnul Cătălin Predoiu și la un alt gest, astăzi, dar poate îl face într-un viitor apropiat, un gest prin care să recunoască faptul că a fost autorul unor greșeli uriașe legate de cele patru coduri pentru care și-a asumat răspunderea și politică dar și guvernamentală la timpul respectiv, coduri care sunt în mare parte neconstituționale așa cum CCR a descoperit și mă aștept ca și domnul Cătălin Predoiu să facă cert un pas înapoi”, a declarat SRS în exclusivitate pentru PSnews.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *