Skip to content
Politică

SRS, solicitare către Cioloș: „Opinia publică are nevoie de transparență!”

SRS, solicitare către Cioloș: „Opinia publică are nevoie de transparență!”.

Fostul senator al PNL, Sorin Roșca Stănescu, într-un editorial postat pe blogul personal, lansează o serie de întrebări premierului Dacian Cioloș esențiale pentru ca un partid politic sa poata pregati un program de guvernare adecvat care să vizeze dezvoltarea țării.

Mai mult, jurnalistul adaugă că ”răspunsul la cele zece intrebari se poate concretiza si in nota la purtare cu care Guvernul va incheia mandatul”.

Redăm mai jos analiza semnată de Sorin Roşca Stănescu:

„Stimate domnule prim-ministru Dacian Ciolos, va fac, in cele ce urmeaza, o solicitare cat se poate de pertinenta la care va rog sa raspundeti. Nu mie personal. Sa le raspundeti cetatenilor acestei tari. Si persoanelor care alcatuiesc clasa politica. Indiferent care  este adevarul, va rog sa va comportati ca un tehnocrat autentic. Ca un personaj in afara partidelor. A carui intentie cat se poate de serioasa este aceea de a pregati cum se cuvine alegerile. In acest sens, opinia publica are nevoie de transparenta. Iar transparenta inseamna informatii indispensabile atat pentru cetatenii care urmeaza sa voteze, cat si pentru partidele politice care au dreptul sa isi elaboreze programele in cunostinta de cauza.

Prin urmare, domnule prim-ministru, va solicit ca, acum, inaintea alegerilor si cat mai exista un timp rezonabil pentru elaborarea unor proiectii corecte asupra viitorului Romaniei, sa furnizati opiniei publice urmatoarele informatii:

  1. Numarul exact al persoanelor angajate si numarul exact al somerilor. Ma refer la somerii reali. La cei inregistrati si la cei neinregistrati ca atare. La acest capitol, este necesar sa precizati numarul locurilor de munca existente la data la care ati preluat mandatul si numarul total al locurilor de munca din prezent”, a scris Sorin Roșca Stănescu pe blogul personal.

Citiți mai multe AICI

Sursa foto: bucurestifm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *