PSnews

PSnews VIDEO

SRS trage linie în scandalul MAPN. Țuțuianu, competitor pentru funcția prezidențială? EXCLUSIV

Interviurile video PSnews.ro continuă miercuri, având-ul ca invitat pe unul dintre cei mai mari jurnaliști din România, Sorin Roșca Stănescu.

În cadrul interviului, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a discutat despre recentele evenimente care au avut loc la nivelul Ministerului Apărării Naționale și care au dus la înlocuirea fostului ministru Adrian Țuțuianu cu actualul ministru Mihai Fifor.

Citiți și UPDATE / E oficial: Mihai Fifor la Apărare, Gheorghe Șimon la Economie

”Suspectez faptul că Adrian Țuțuianu, cel care a generat aceste permutări, este un om politic care a fost aruncat pe horn de către conducerea PSD, respectiv de către domnul Liviu Dragnea, din teama atavică pe care acesta o are față de orice posibil competitor. Iar Adrian Țuțuianu cu experiența pe care o are și bunul său renume, și după ce a făcut treabă bună la Comisia de control a activității SRI și la Ministerul Apărării, era într-o poziție foarte bună de a deveni succesorul lui Liviu Dragnea.”, ne-a dezvăluit SRS, la interviul video PSnews.ro.

Mai mult, jurnalistul a ținut să precizeze că problema de comunicare invocată de către fostul ministru Adrian Țuțuianu nu a fost problema reală care a dus la înlăturarea acestuia din fruntea MAPN, ci mai degrabă, potrivit lui SRS, Țuțuianu a fost eliminat.

”Dragnea îi elimină din start pe toți posibilii săi succesori. Domnul Țuțuianu ar fi putut deveni în viitor și un competitor pentru funcția prezidențială. Suspectez faptul că el a fost eliminat și eliminarea lui a generat aceste schimbări. Mi se pare jenant pentru cel mai mare partid al României, cum este PSD-ul, să nu fi găsit în momentul în care s-a eliberat portofoliul de la Apărare, o personalitate în partid care să-i ia locul lui Țuțuianu și să fie nevoit să fie mutat de colo-colo domnul Fifor. Nimeni nu poate fi pregătit în toate. Eu nu cred în oameni care sunt buni la toate, ci în existența unor echipe politice, mari, capabile oricând să livreze oameni care să guverneze bine. Dacă mutăm un om din loc în loc, înseamnă că nu avem acești oameni sau ne este teamă să-i numim pe cei capabili. Asta este impresia pe care o lasă PSD-ul și Liviu Dragnea. După părerea mea a fost o demisie forțată”, a mai adăugat acesta.

Revenind la numirea din fruntea Ministerului Economiei, în persoana lui Gheorghe Şimon, Sorin Roșca Stănescu a declarat că ”poate să fie o surpriză plăcută sau poate să fie o surpriză neplăcută”.

”Nu-l știe nimeni, poate să fie o surpriză plăcută sau poate să fie o surpriză neplăcută, sau poate fi încă un ministru șters din actualul Guvern”, a conchis SRS, la interviul video PSnews.ro.

Urmăriți mai jos secvența, de la începutul materialului video și până la minutul 4:19

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi