Skip to content
Politică

Star Taxi a câștigat procesul cu omul lui Băsescu din piața taximetriei bucureștene

elegancetaxi.ro

Star Taxi a câștigat procesul cu omul lui Traian Băsescu din piața taximetriei bucureștene.

Mai precis, aplicația a câștigat procesul intentat de către Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) pentru concurență neloială făcută dispeceratelor de taxi, informează Hotnews. Amintim că aceeași COTAR este condusă de către Vasile Ștefănescu, despre care PSnews.ro a scris deja pe larg (a se vedea linkurile de mai jos) și care a candidat în 2016 pentru un post de deputat din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP) al lui Traian Băsescu.

DETALII AICI: Clanul taximetriștilor lui Băsescu face anticameră la Firea EXCLUSIV SURSE

ȘI AICI: Vasile Ştefănescu şi CARACATIŢA cesionărilor autorizaţiilor taxi. O afacere extrem de bănoasă EXCLUSIV

CITIȚI ȘI: Cartelul taximetriștilor, un monopol care ține bucureștenii captivi EXCLUSIV

Revenind în zilele noastre, trebuie să spunem că Tribunalul București a dat câștig de cauză aplicației Star Taxi, pe 21 iunie 2018, respingând cererea de chemare în judecată a Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, prin care COTAR acuza că aplicația Star Taxi încalcă legea și face concurență neloială dispeceratelor de taximetrie, anunță Star Taxi într-un comunicat de presă. Decizia poate fi atacată cu recurs.

„Hotărârea Tribunalului București confirmă, de altfel, pozițiile exprimate oficial și public de către Consiliul Concurenței, prin care această instituție a statului a salutat beneficiile considerabile pe care aplicațiile de tip agregator taxi (cum este și aplicația Star Taxi) le aduc clienților de taxi de la nivelul Municipiului București și nu numai. Dorim pe această cale să informăm toți utilizatorii aplicației noastre de faptul că StarTaxi desfășoară un serviciu perfect legal și că ne vom focusa în continuare pe dezvoltarea serviciilor la nivel european și pe îmbunătățirea calității serviciilor oferite”, se arată în comunicatul Star Taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *