Skip to content
Economie Societate

Staţia de metrou Tineretului are de joi o nouă cale de acces. Lucrările au costat 18 milioane de lei

" "

O nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului a fost deschisă joi, aceasta având două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift. Lucările au costat aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, investiţia fiind finanţată din fonduri europene nerambursabile, scrie News.ro.

Metrorex a deschis, joi, o nouă cale de acces la staţia de metrou Tineretului, aflată în capătul spre staţia de metrou Piaţa Unirii.

" "
" "

Aceasta are două intrări/ieşiri pietonale dotate cu scări fixe, escalatoare şi lift, facilitând astfel deplasarea persoanelor cu dizabilităţi.

Noua cale de acces face parte din proiectul „Îmbunătăţirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2 Berceni – Pipera”. Constructorul acesteia este Asocierea Sopmet S.A. (lider de asociere) – Somet S.A. – Schindler România S.R.L. – UTI Grup S.A. – Tiab S.A.

Valoarea lucrărilor realizate este de aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, iar investiţia este finanţată din fonduri europene nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM)„, arată Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *