Skip to content
Sport

Statuia Fecioarei Maria care i-a speriat pe ploiesteni. „Oribila, oribila”

Statuia Fecioarei Maria ce salasuieste in fata primariei din Ploiesti alaturi de cei trei magi a reusit sa ii bulverseze pe trecatori.

Teoretic, scena nasterii ar fi trebui sa ii incante pe copii. Doar ca putini sunt cei care au curajul sa stea prea mult in preajma statuetelor.
De departe, cea mai respingatoare este cea care o intruchipeaza pe Fecioara Maria.
Trecator: „Oribila, oribila. Nu are nimic feminin in ea si nu are nimic din Mama. Nu reprezinta o mama cu un prunc. Asta e bataie de joc.”
Trecator: „Nu nu are nicio legatura cu Fecioara Maria cu ce ne imaginam noi si nici cei trei magi. Cu ce ochi credeti ca o vad copiii cred ca mai degraba se sperie.

Caraghios este si unul dintre magi, care are unghiile vopsite in verde, in timp ce pruncului cineva i-a luat suzeta.
In tot acest timp, cei de la societatea de gospodarire urbana spun ca au primit statuile acum sase ani, doar ca in fiecare iarna au fost nevoiti sa le modifice.
In timp, din cauza unor persoane certate cu bunul simt, toate aceste manechine au suferit o serie de deteriorari provocate de vandalizarea lor. Am luat legatura cu colegii nostri de la teatru si am incercat refacerea manechinelor pe cat posibil.” a transmis Addela Fratila, purtatorul de cuvant al SGU Ploiesti, conform stirileprotv.ro.
In plin scandal, reprezentantii primariei se gandesc totusi sa renunte la ieslea care nu ii indeamna pe oameni sa fie piosi, macar in aceasta perioada a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *