Skip to content
Politică

Statul Islamic pune la cale un atac la Casa Albă

Jihadiştii din Statul Islamic avertizează într-o înregistrare video că atacurile de la Paris, din 13 noiembrie, au fost doar începutul „pârjolului” pe care îl pregătesc şi că următoarea ţintă a lor este Casa Albă, informează romaniatv.net.

Înregistrarea începe cu prezentarea unor imagini ale atacurilor teroriste de la Paris, iar apoi un reprezentant al organizaţiei fundamentaliste sunnite îi avertizează pe preşedinţii din SUA şi Franţa, Barack Obama şi Francois Hollande, că li se pregătesc atentate de genul celor comise la Paris.

La ce vă puteţi aştepta din partea califatului islamic în afară de noi atacuri?! I-am adus lui Francois Hollande şi acoliţilor lui un val de atacuri benefice, aşa cum îi vom aduce şi lui Barack Obama şi anturajului său. Îi vom pârjoli cu centuri explozive şi maşini-capcană. Îi vom urmări oriunde vor merge, îi vom trata ca pe sclavi şi câini„, ameninţă un terorist.
Franţa prosperă, dar nu va dura mult, vom pulveriza tot. Am început cu voi, dar vom sfârşi cu falsa Casă Albă, pe care o vom face neagră cu focul nostru. O vom arunca în aer, aşa cum am făcut cu idolii falşi„, avertizează reţeaua teroristă Stat Islamic într-o înregistrare video difuzată joi, la aproape o săptămână de la atentatele comise la Paris, unde au fost omorâte cel puţin 129 de persoane.

Înregistrarea video a fost difuzată pe site-uri ale reţelei teroriste Stat Islamic, fiind preluată de Institutul de Cercetare Media în Orientul Mijlociu (Middle East Media Research Institute), cu sediul la Washington.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele comise în cursul nopţii de 13 spre 14 noiembrie la Paris. Organizaţia fundamentalistă sunnită a avertizat că toate ţările care participă la coaliţia ce efectuează bombardamente în Siria şi Irak se vor confrunta cu atentate de genul celor de la Paris.

Organizaţia teroristă Stat Islamic ocupă regiuni din Irak, Siria, nordul Egiptului şi nordul Libiei, unde a proclamat un „califat islamic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *