Skip to content
Societate

STB a primit sute de cereri pentru posturile de șoferi de autobuze după anunțul postat luni

Inquam Photos / Octav Ganea

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a primit, începând de luni, 290 de cereri pentru posturile de șoferi de autobuze în București, a declarat directorul companiei, Adrian Criț.

„În momentul de faţă sunt foarte multe solicitări de angajare ca urmare a anunţului postat de noi pe site. Doar astăzi (marţi, n.r.) s-au făcut 60 de solicitări, ieri la sfârşitul zilei erau 230. În momentul de faţă sunt 290 de solicitări”, a afirmat directorul general al STB.

Societatea de Transport Bucureşti a publicat, luni, pe propriul site, un anunţ de angajare pentru conducători de autobuz, după ce majoritatea vehiculelor STB care au ieşit luni pe traseu au fost tramvaie şi troleibuze, proporţia autobuzelor ieşite în trafic fiind foarte mică.

Pe de altă parte, în conferinţa de presă de marţi directorul STB a evitat să dea detalii despre cum anume i-a convins pe angajaţii STB să renunţe la protest. El a subliniat că aceste condiţii de muncă precare reclamate de angajaţi există de ani de zile.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au anunţat, marţi dimineaţa, că au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *