Tramvaiele vechi din București vor fi echipate cu aparate de climatizare

Actualizare program de transport
Sursă foto: clubferoviar.ro

Societatea de Transport București STB SA vrea să cumpere echipamente de climatizare pentru tramvaiele V3A din parcul propriu.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Echipamente climatizare pentru tramvaie V3A-PPC-CA (pentru salon și post conducere)”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pentru un an este de 620.468,6 euro.

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Echipament de climatizare salon pasageri pentru vagoane de tramvai V3A-PPC-CA

Valoarea estimată fară TVA: 584.468,60 euro

  1. Echipament aer condiționat pentru cabină post conducere tramvai

Valoarea estimată fară TVA: 36.000 de euro.

În cazul primului lot, avem o cantitate totală de minimum trei bucăți, maximum patru bucăți. În ceea ce privește Lotul 2, avem o cantitate totală de minimum patru bucăți, maximum opt bucăți. Valoarea estimată este calculată pentru cantitatea maximă de produse, la ambele loturi.

În ultima perioadă, STB a mai modernizat la Uzina de Reparații Atelierele Centrale tramvaie vechi V3A, pe care a montat inclusiv instalații de aer condiționat.

Condiții de participare la licitația de echipamente de climatizare pentru tramvaiele V3A

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Operatorii economici ce depun oferta trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001, sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 mai 2024, ora 15:00, pentru ambele loturi. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 20 august 2024.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL