Skip to content
Sport

Steaua joacă în Liga a IV-a, dar comandantul clubului se gândeşte la Liga I

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu a declarat, joi, că se gândeşte la cadrul legal necesar ca Steaua, echipă care evoluează acum în Liga a IV-a, să poată juca în Liga I.
Conform regulamentului FRF, toate echipele care evoluează în primele două ligi trebuie să fie profesioniste şi să nu aparţină unui club de drept public.
“Cu echipa de fotbal ne dorim să facem promovare în liga a treia, a doua şi apoi în Liga I. Ne gândim încă de pe acum la promovarea în Liga I pentru că ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului şi încercăm să facem tot ce ţine de noi pentru a asigura cadrul legal necesar. Vom face nişte întăriri în iarnă şi aşteptăm cu nerăbdare construirea noului stadion. Staful tehnic este cel pe care l-am găsit şi eu lucrez cu materialul clientului, ca să spun aşa, şi ca să schimb ceva trebuie să ai cu ce”, a declarat Bixi-Pompiliu Mocanu, scrie News.ro.
CSA Steaua evoluează pentru al doilea an în Liga a IV-a după ce anul trecut a ratat promovarea în eşalonul al treilea în faţa echipei Rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *