Skip to content
Politică

Ştefan-Radu Oprea este noul lider al senatorilor PSD, după demisia din partid a lui Radu Preda

Inquam Photos / Cornel Putan

Noul lider al grupului PSD la Senat este Ştefan-Radu Oprea, a anunţat în plenul de miercuri viceliderul grupului Florian Bodog. Decizia vine în contextul în care Radu Preda a demisionat din PSD pentru a candida pe primul loc la Senat, pe listele PMP Dolj.

„Stimaţi colegi, vreau să anunţ doar că noul lider al grupului PSD este senatorul Radu Oprea”, a declarat în plenul de miercuri al Senatului, Florian Bodog, potrivit news.ro.

Fostul lider al senatorilor PSD Radu Preda a anunţat că va deschide lista unui alt partid la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator şi anume PMP Dolj. El a explicat că după 14 ani în PSD, echipa social-democraţilor i-a propus o candidatură la Camera Deputaţilor pe locul 11, „la rezerve”.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat şi după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca şi senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca şi candidat la Camera Deputaţilor pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri şi fără jumătăţi de măsură”, a scris Radu Preda marţi pe Facebook.

El a adăugat că drumul său de PSD se desparte şi îşi va continua munca politică într-o echipă mai mică, însă „care a deschis pentru mine o uşă mare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *