Skip to content
Politică

Ștefănel Marin Dan, în pericol? Un consilier din Primărie cere demisia de urgență a edilului interimar

" "

Joi seară, în emisiunea „Ora de vârf” de la postul România TV, moderată de Ionela Năstase, Consilierul general al municipiului București din partea PMP, Lucian Iliescu a cerut demisia de urgență a primarului interimar al Capitalei, Ștefănel Marin Dan.

Membrul PMP îl acuză pe actualul edil interimar de incompatibilitate. Astfel, Ștefănel Marin Dan de la UNPR  a fost a fost angajatul RADET-ului care este in subordinea CGMB iar acum este luat si pus primar general interimar (…)Trebuie sa-si dea demisia maine!”, a declarat Lucian Iliescu.

" "
" "

Demnitarul PMP, membru in Consiliul general al Capitalei, a semnalat mai multe lucruri ingrijoratoare și despre fostul edil suspendat, Sorin Oprescu: „Sorin Oprescu stia de un an si ceva ca este ascultat, urmarit, stia ca i se pregateste ceva, chipurile (…) ca a facut-o cu mana lui (…). Atata timp cat tu vezi ca acum un an de zile se aresteaza in PMB…iti aresteaza primul tau consilier Moni Wigler (solomon Wigler-n.r), s-a mai arestat un angajat al Directiei de Urbanism. (…) Sa stiti ca eu sunt consilier general. L-am cunoscut (…) eu nici acum nu imi explic cum un om de talia lui Sorin Oprescu…cum a putut sa intre in jocul asta ieftin cu un om oe care il stiu si eu (…) un om pus director la cimitire. omul ala nu avea competente…nici cea mai joasa functie. Toti oamenii politici din tara asta sa aiba gria ce fel de creaturi isi au in jurul lor. (…) Omul ala care l-a dat n-are niciun fel de caracter, n-are valoare. Este foarte bine ce face DNA (…). Noi la Primaria Capitalei prin conjunctura asta nefericita am scapat de dracu si am dat de tac-su. Actalul primar al capitalei a fost intr-o incompatibilitate. (…) Un consilier general sesizează ca acest om 2 luni de zile a fost angajatul RADET-ului care este in subordinea CGMB iar acum este luat si pus primar general interimar. (…) Si noi o sa ne gandim peste 6 luni de ce s-a intamplat ce s-a intamplat cu omul asta. (…) El ca om este un om extraordinar, dar una-i una, alt-i alta. Trebuie sa-si dea demisia maine! A fost angajat două  luni de zile ca sef serviciu. Dintr-o problema a Primariei Capitalei a celui mai mare oras din Romania, tot ce se intampla cu Sorin Oprescu (…) haideti sa vedem ce extragem din toata asta (…). De la PPDD-UNPR. Eu nu l-am votat nici pe primarul general interimar…”, a conchis demnitarul PMP.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *