Ștefureac: Fotografia care arată un Donald Trump însângerat, dar victorios, va fi singura imagine de campanie relevantă

Foto Facebook
Directorul general INSCOP, Remus Ștefureac, spune că tentativa de asasinare a lui Trump are un rol decisiv în alegerile prezidențiale din noiembrie. Subliniază că fotografia în care fostul președinte este însângerat, dar sfidător și victorios, va fi singura imagine relevantă din campanie, dar și o fotografie istorică în cultura americană și globală. 
„Tentativa de asasinare a lui Donald Trump este un eveniment cu implicații decisive asupra alegerilor prezidențiale americane din noiembrie.
Fotografia care arată un Donald Trump protejat de agentii Serviciului Secret, însângerat, dar sfidător și victorios, cu steagul american deasupra capului va fi singura imagine de campanie relevantă. Și o fotografie cu adevărat istorică în cultura americană și globală.
În urmă cu 3 luni, candidatul republican era favorit în toate cele 7 state cheie care decid rezultatul alegerilor. Problemele președintelui Joe Biden au aplificat această tendință. Tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump a dat verdictul.
America va avea probabil al doilea președinte din istorie care câștiga un nou mandat după un eșec electoral anterior.
America și lumea tocmai au aflat cu luni în avans, cu un grad uriaș de probabilitate, cine va fi viitorul președinte al SUA. Este o informație crucială care, paradoxal, va ajuta la o tranziție mai lină pentru ca toți au timp să se pregătească de schimbări strategice. Și, ca orice schimbare, acesta vine cu amenințări, dar și cu oportunități semnificative.”, a spus Ștefureac.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: