Skip to content
Sport

Stela Popescu va fi înmormântată duminică la cimitirul Cernica

libertatea.ro

Corpul neînsufleţit al actriței Stela Popescu a fost depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde prieteni, artişti şi admiratori şi-au luat rămas bun, în cele două zile de pelerinaj.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi dus, duminică, la ora 10, de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea cu onoruri militare, potrivit Mediafax.

„Duminică, 26 noiembrie 2017, la ora 10.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Stela Popescu va pleca de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00”, transmite Biroul de Presă al Patriarhiei Române. Actriţa urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar planul a fost modificat, întrucât capela se află în renovare.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită fără suflare, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă care a sunat la 112. La sosirea medicilor, aceasta era însă decedată. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii. Potrivit medicilor legişti, Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017.

Alături de Alexandru Arșinel, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă, jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *