Skip to content
Politică

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL de viceprimar al Capitalei: Voi susține transparența totală în administrația publică

facebook

Stelian Bujduveanu, care a fost propus de PNL pentru funcţia de viceprimar al Primăriei Capitalei, consideră că votul colegilor săi de partid pentru această funcţie îl responsabilizează.

Mulțumesc colegilor din Partidul Naţional Liberal filiala București! Votul acordat pentru poziția de viceprimar al Capitalei este o onoare. În și mai mare măsură, este o responsabilitate pe care o voi cinsti prin muncă și transparență! Am fost lider de grup în mandatul anterior și am făcut, în ultimii patru ani, tot ce mi-a stat în putere să blochez aberațiile și proiectele adoptate de PSD care au devalizat bugetul Capitalei.

Votul de pe 27 septembrie a fost un vot istoric pentru Capitală și suntem obligați să nu îi dezamăgim pe toți cei care ne-au acordat încrederea! Majoritatea de dreapta din Consiliul General va schimba din temelii fața Capitalei, va reforma instituțiile susținute din banii bucureștenilor și va implementa un nou model de a face politică: deschis, cinstit, aproape de oameni.

Împreună cu Primarul General ales, Nicușor Dan, și alături de Vlad Voiculescu, viceprimar propus de partenerii noștri de alianță USR-Plus, începem construcția Noului București!”, scrie Bujduveanu pe pagina sa de Facebook.

El spune că din postura de viceprimar al Bucureştiului va susţine transparenţa totală în administraţia publică.

Din postura de viceprimar, voi susține transparența totală în administrația publică, voi reprezenta interesul tuturor bucureștenilor și voi face tot ce-mi stă în putință ca fiecare locuitor al capitalei să trăiască mai bine, mai actual, mai eficient. În acest demers, două persoane importante, pentru care am un respect deosebit și care ne-au demonstrat tuturor valoarea implicării și a muncii asidue, m-au sprijinit, ghidat și responsabilizat: Prim-ministrul României, Ludovic Orban, și doamna Ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Dragi bucureșteni, de astăzi, primăria este partenerul vostru, nu adversarul vostru!”, a mai scris Bujduveanu.

Stelian Bujduveanu a fost liderul consilierilor generali ai PNL în ultimul an, după îndepărtarea lui Cristian Olteanu. Bujduveanu este de profesie jurist, iar la începutul anului a fost numit consilier la cabinetul ministrului Economiei, Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *