Skip to content
Politică

Stelian Negrea: Dâncu nu se mai chinuie să ascundă că e tartorele echipei CFR Cluj. DNA molfăie a neputinţă

gsp.ro

Jurnalistul Stelian Negrea scrie într-o postare pe Facebook că Vasile Dâncu nu se mai chinuie să ascundă că este „tartorele”, „patronul de facto”, al echipei de fotbal CFR Cluj, politicianul făcându-şi apariţia în tribune la meciul pe care formaţia lui Dan Petrescu a disputat-o la Roma, cu Lazio.

El susţine totodată că DNA, în  absenţa unui denunţ, „molfăie a neputinţă”.

În timp ce girofarurile sclipesc matinal la spitale in cautarea unor medici, alde Dancu nici macar nu se mai chinuie sa ascunda faptul ca e tartorele din spatele echipei de fotbal CFR Cluj.

Adica patronul de facto.

Dar DNA de acum si nici cel de pe timpul mult prea galonatei Laura Codruta Kovesi nu a vazut acest lucru. Nu are ochi si resurse pentru asa ceva. Pentru ca DNA lucreaza numai pe denunturi si dupa aceea orbecaie dupa probe.

Dar cum nimeni nu are curaj sa depuna vreun denunt impotriva lui Dancu atunci si DNA molfaie a neputinta”, a scris juranlistul.

Negrea reaminteşte legătura dintre Dâncu şi şeful FRF, Răzvan Burleanu, pe care l-ar fi pus la cârma federaţiei în detrimentul lui Gică Popescu, „băgat în puşcărie cu ajutorul DNA”.

Banii FRF ului condus dezastruos de Burleanu pus cu manuta acolo de Dancu se scurg agale catre CFR Cluj care beneficiaza de arbitraje favorabile care o leaga cu forta de noi si noi titluri de campioana iar DNA de ieri si de azi balteste in dosare de doi lei.

Burleanu care a fost pus la FRF cand era presedintele Federatiei romane de minifotbal si care i-a luat fata legendei Gica Popescu pe care gasca lui Dancu l-au mai bagat si in puscarie cu ajutorul DNA.

Astea sunt secrete stiute de toti, mai putin de DNA ul de ieri si de azi”, a mai scris Stelian Negrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *